W koszyku:
Suma:
0
0 zł
Do koszyka >>
Szukaj:

Surowce kosmetyczne - Oleje
aromabar

Skwalan (Squalan) poj. 125 ml
Czym jest squalan i do czego służy? Skwalan jest szeroko stosowany w kosmetyce od wielu lat. Jest to doskonały olej zmiękczający i ceniony w zastosowaniach kosmetycznych ze względu na wyjątkowe jedwabiste odczucia na skórze jakich dostarcza. Skwalan posiada właściwości nawilżające, działa zmiękczająco...
Płatnosci realizuje
Wszystkie prawa zastrzeżone przez www.aromabar.pl
kosmetyki naturalne zestawy Olejki do Masażu Olejki eteryczne